Knjiga Brinko in ena kraška dogodivščina ter plišasti kraški ovčar

34,99 

Brinko je prava otroška maskota Krasa. V svoji kraški dogodivščini otrokom na zanimiv način predtavi znamenitosti Krasa in jih vabi, da si jih na družinskem izletu po Brinkovi poti ogledajo.  S svojo prikupenostjo vas bo očaral  in postal vaš mehek prijatelj pri odkrivanju skritih biserov te barivite pokrajine.

30 na zalogi

Šifra: TRG 070-3 Kategorija:

Opis

Knjiga:

Brinko, pogumni kraški ovčar, je doma na Krasu. Njegovo ime izhaja iz grma brin, ki uspeva na gmajni, kjer ovčar vsak dan pase svojo čredo. Prav tu se naša pravljična pustolovščina prične, ko nepričakovano ena izmed ovc izgine. Spoznajte unikatnost kraške naravne in kulturne krajine s pomočjo poučnih vsebin knjige in otrokom predstavite osupljivi svet jam, ledenic, kamnolomov … Prelistaj knjigo in doživi kraško pustolovščino na družinskem izletu s knjigo v nahrbtniku. Knjiga vključuje zemljevid Brinkove krožne poti in zemljevid kulturnih in naravnih znamenitosti Krasa, ki skrivnostno čakajo, da jih odkriješ.

Naslov: Brinko in ena kraška dogodivščina
Avtor: Maja Ščuka
Ilustrirala: Tanja Kodre
Založila: Pršutarna Ščuka
Datum izdaje: 6.6.2021
Kraj in država izdaje: Kobjeglava, Slovenija
Jezik: Slovenski
Vezava: Trda
Število strani: 36
Dimenzije: 205 mm x 285 mm x  10 mm
ISBN: 978-961-07-0519-2

Plišasta igračka:

Brinko je prava otroška maskota Krasa. S svojo prikupenostjo vas bo očarav  in postal vaš mehek prijatelj pri odkrivanju skritih znamenitosti kraške pokrajine.

Velikost: 24 cm

Dodatne informacije

Teža1 kg